Книги

Издателствата и авторите са в постоянно търсене на баланса между себестойността на книгата и размера на инвестицията за отпечатване, съхранение и дистрибуция на произведените книги. Задачата определено няма еднозначно решение, но конкурентната пазарна среда натиска тиражите надолу и изисква включване на все повече заглавия в каталозите. Единственият разумно възможен изход от ситуацията е използването на модерни, базирани върху дигиталния печат методи и технологии за производство на книги. При сегашните пазарни условия традиционния подход „Отпечатай – складирай – продавай“ е свързан с прекалено много рискове и допълнителни разходи, което прави всеки един проект рисков и несигурен.

Дайрект Сървисиз промотира „Book on demand“ (книга при поискване) - нов модел на работа, при който книгата се произвежда след като вече е продадена. С други думи – издателят концентрира усилията си върху маркетинга на заглавието, след което произвежда толкова екземпляра, колкото е търсенето. При нас можете да поръчате:

  • предпечатна подготовка и корекция на готови файлове;
  • производство на книги и учебници в различни размери, с всички видове подвързия;
  • изделия с неограничен микс от черно-бели и цветни страници в книжното тяло;
  • цялостно управление на електронни магазини – от получаване на поръчка от клиента, през печат и производство на книгата до доставка на готовото изделие.

 

 

Запитване за оферта Свържете се с нас