НачалоУслуги

Услуги

 • Мейлинг услуги

  Независимо дали сте малка фирма и планирате мейлинг кампания или сте най-големия доставчик на комунални услуги, ние можем да поемем цялостното изпълнение на проекта. От обработката на базите данни, с които разполагате, през производството на пощенските пликове, печата на променливи данни, пликоването, до разноса до получателите.

  Вижте повече
 • Дигитален печат

  Развитието на технологиите през последните години наруши вековната хегемония на офсетовия печат. С всяка изминала година дигиталните принтери заемат пазарни пространства и създават нови, доскоро невиждани възможности за бизнес.

  Вижте повече
 • Електронни архиви

  Изнесената обработка на документи е специализирана област от изнесените бизнес процеси (Business Process Outsourcing). Дайрект Сървисиз предлага обработка и съхранение на документите, и преобразуване на печатен и ръкописен текст от хартиен и електронен носител (например сканирано изображение на документ) в електронна информация.

  Вижте повече
 • Електронни комуникации

  Бурното развитие на информационните технологии в последните години променя множество бизнес модели и оказва необратимо въздействие върху индустрията за разпространение на печатни материали.

  Вижте повече
Запитване за оферта Свържете се с нас