Фирмата

През 2005 г. ANY Security Printing Company в партньорство с лидера на българския ИТ пазар КОНТРАКС стартираха проект на зелено, в резултат на което се създаде Дайрект Сървисиз ООД – дружество за аутсорсинг дейности.

Днес Дайрект Сървисиз ООД е изцяло българска частна компания с богат опит в областта на дигиталния печат и доказано име при обработката и управлението на данни и документи. Нашите услуги позволяват на клиентите ни да се концентрират върху основния си бизнес и да оставят на нас важни, но нетипични за тях дейности.

В резултат на усилията и качеството в работата на целия екип на Дайрект Сървисиз ООД, дружеството е лидер във всяка област, в която оперира – транзакционен печат, дигитален печат на книги, дигитализация и физическо съхранение на документи, доставка на ПИН пликове и банкови карти.

Нашата стратегия е да предвиждаме пазарните тенденции и всички фактори, които оказват влияние върху нашия бизнес, да ги имплементираме в дейността си и да предоставяме иновативни комплексни услуги. Това е дългосрочен план за нас, с който постигаме растеж и ще ни води към успеха и занапред. Стартиращата във всички бизнеси дигитална трансформация е посоката, в която ще вървим заедно с нашите клиенти.

Мисия и Ценности

От момента на своето създаване дружеството се развива в съответствие със своята визия и мисия. Те ни вдъхновяват да търсим нови подходи и нови концепции, с които да отговаряме на променящите се технологии и клиентски нужди.

 • Мисия:


  Оптимизираме работата с данни и документи, които се получават, съхраняват или изпращат от компанията

 • Ценности:


  Компания, известна с професионализма и опита си, която изгражда дългосрочни партньорски отношения със своите клиенти на база качеството, ефективността и иновативните концепции на извършваните аутсорсинг услуги.
  Дружество, което вдъхва увереност и сигурност на своите служители, клиенти и партньори чрез намиране на подходящи решения и изпълнение на поетите ангажименти.
  Просперираща компания, в която хората работят в хармония.

Дайрект Сървисиз през призмата на времето

или как се развихме през годините, за да станем по-добри!
 • 2005Началото

  екип: 4 човека;
  офис площ: 35m2;
  производствена площ: 120m2;
  Новосъздадена компания, предлагаща аутсор услуги за обработката на данни, персонализация и пликоване на писма.
 • 2010Нова сграда

  екип: 25 човека;
  офис площ: 180m2;
  производствена площ: 600m2;
  Разширяване на портфолиото от услуги. Производство на карти и електронни архиви. Основен доставчик за България на PIN пликове.
 • 2012Дигитален център

  екип: 30 човека;
  офис площ:180m2;
  производствена площ: 750m2;
  Първият по рода си дигитален център за печат на книги в къси и средни тиражи.
 • 2015Архивохранилище

  екип: 35 човека;
  офис площ: 300m2;
  производствена площ: 1750m2;
  Най-модерното и сигурно архивохранилище за съхранение на документи.
 • 2022Днес

  екип: 65 човека;
  офис площ: 600m2; производствена площ: 5500m2;
  С поглед в иновациите и дигиталната трансформация на услуги и документи.
 

Екип

За всеки от нас Дайрект Сървисиз е място, на което се чувстваме свободни и където можем да покажем най-доброто от себе си. Изпълняваме отговорно служебните си задължения и се стремим да постигаме максимална ефективност с наличните ресурси. Вярваме в потенциала на екипа, който формираме, и в резултатите от нашата работа.

Сертификации

Дайрект Сървисиз ООД изпълнява своята дейност в съответствие с националните нормативни изисквания. Освен задължителните за работата ни лицензи, ние сме се застраховали срещу основните рискове и спазваме изискванията на водещите международни стандарти за качество, сигурност на данните и опазване на околната среда.