Нов проект на Дайрект Сървисиз ООД
16.03.2020
Дайрект Сървисиз ООД с нови инвестиции в дигиталния печат
17.07.2020
Нов проект на Дайрект Сървисиз ООД
16.03.2020
Дайрект Сървисиз ООД с нови инвестиции в дигиталния печат
17.07.2020
 

01.05.2020

Дайрект Сървисиз навърши 15 години!

Дайрект Сървисиз отваря първия си офис през месец Mай 2005 г., стартирайки като малка дигитална печатница с аутсорс дейности по персонализация и пликоване на писма. 15 години след този старт, дружеството е лидер на пазара и предлага богата палитра от комплексни услуги, свързани с обработката на данни и документи.

От момента на своето създаване фирмата отговаря на нуждите на своите клиенти като им предлага подходящи нови услуги. С течение на времето, дейността все повече се разширява и към нейното портфолио непрекъснато се добавят актуални иновативни решения. Изкачвайки се уверено по възходящата професионална стълба на годините, дружеството показа качествено устойчиво развитие, адаптира се бързо към промените в съвременния свят и се позиционира по най-категоричен начин със стабилно водещо място в бранша. Дайрект Сървисиз работи за много клиенти и партньори в чужбина като им предлага индивидуални решения. Последните проекти са в сферата на дигиталната трансформация и разработката на специфични софтуерни приложения.

Дайрект Сървисиз благодари на своите служители за високия професионализъм – те са в основата на всички постижения на дружеството и са гаранция, че фирмата ще продължи да се развива и да работи още по-успешно за своите клиенти.

Дайрект Сървисиз изразява своята признателност и към всичките си клиенти и партньори, които й се довериха през годините! Това, което сме сега е благодарение и на вашата подкрепа и вяра в нас!