Дайрект Сървисиз навърши 15 години!
05.05.2020
Годишен финансов отчет за 2019 г. на „Дайрект Пост“ ДЗЗД
28.09.2020
 

17.07.2020

Дайрект Сървисиз ООД с нови инвестиции в дигиталния печат

Независимо от усложнената икономическа обстановка и трудностите пред бизнеса заради продължаващата COVID-19 пандемия, Дайрект Сървисиз ООД неотклонно следва своята стратегия за качествено обслужване на клиентите, включващо комплекс от параметри - кратки срокове на изпълнение, перфектно отпечатана продукция, атрактивни цени, комплексно обслужване.

Съгласно бизнес плана на дружеството и в съответствие с политиката ни за качество на услугите, в началото на месец Юли приключихме сериозна реорганизация в отделите за дигитален печат. Инсталирaхме две нови дигитални преси на Xerox (Nuvera EA288 и PrimeLink B9110), в резултат на което производственият ни капацитет достигна 800 отпечатани А4 страници в минута или над 380000 А4 страници за една производствена смяна. След реализация на инвестицията Дайрект Сървисиз ООД затвърждава лидерската си позиция на пазара на хибридна поща и ще е в състояние да изпълнява всяка поръчка в още по-кратки срокове и при отлично качество на отпечатъка, осигурено от последните модели дигитални преси на Xerox. Увеличеният производствен капацитет ще оптимизира оперативните ни разходи и ще ни осигури допълнителни конкурентни предимства.

Отделът ни за Дигитален печат на книги бе оборудван с още една от най-добрите машини на пазара за тази дейност – OCE VarioPrint. Тази дигитална преса може да работи с всякакви медии в диапазона 50-350 gr/m2 във формати до 35х50 cm, като осигурява високоскоростно отпечатване на всеки тираж с качество максимално близко до офсетовия печат. OCE VarioPrint е предназначена за високи месечни натоварвания, като в резултат на нейната инсталация нашите клиенти ще получават още по-кратки срокове за производство и разнообразни опции при избор на видове хартии за книжното тяло. Увеличеният капацитет за монохромен печат, заедно с качественият дигитален цветен печат от вече наличните в отдела Xerox iGen4 и Xerox Versant гарантират, че Дайрект Сървисиз ООД ще продължи да бъде водещ производител на книги в малки тиражи. Всички наши сегашни и бъдещи клиенти могат да са сигурни, че техните поръчки ще бъдат изпълнени в рамките на договорените срокове и с качество, постижимо само от най-добрите дигитални преси на пазара.