Дайрект Сървисиз навърши 15 години!
05.05.2020
Годишен финансов отчет за 2019 г. на „Дайрект Пост“ ДЗЗД
28.09.2020
Дайрект Сървисиз навърши 15 години!
05.05.2020
Годишен финансов отчет за 2019 г. на „Дайрект Пост“ ДЗЗД
28.09.2020
 

17.07.2020

Дайрект Сървисиз ООД с нови инвестиции в дигиталния печат

Независимо от усложнената икономическа обстановка и трудностите пред бизнеса заради продължаващата COVID-19 пандемия, Дайрект Сървисиз ООД неотклонно следва своята стратегия за качествено обслужване на клиентите, включващо комплекс от параметри - кратки срокове на изпълнение, перфектно отпечатана продукция, атрактивни цени, комплексно обслужване.

Съгласно бизнес плана на дружеството и в съответствие с политиката ни за качество на услугите, в началото на месец Юли приключихме сериозна реорганизация в отделите за дигитален печат. Инсталирaхме две нови дигитални преси на Xerox (Nuvera EA288 и PrimeLink B9110), в резултат на което производственият ни капацитет достигна 800 отпечатани А4 страници в минута или над 380000 А4 страници за една производствена смяна. След реализация на инвестицията Дайрект Сървисиз ООД затвърждава лидерската си позиция на пазара на хибридна поща и ще е в състояние да изпълнява всяка поръчка в още по-кратки срокове и при отлично качество на отпечатъка, осигурено от последните модели дигитални преси на Xerox. Увеличеният производствен капацитет ще оптимизира оперативните ни разходи и ще ни осигури допълнителни конкурентни предимства.

Отделът ни за Дигитален печат на книги бе оборудван с още една от най-добрите машини на пазара за тази дейност – OCE VarioPrint. Тази дигитална преса може да работи с всякакви медии в диапазона 50-350 gr/m2 във формати до 35х50 cm, като осигурява високоскоростно отпечатване на всеки тираж с качество максимално близко до офсетовия печат. OCE VarioPrint е предназначена за високи месечни натоварвания, като в резултат на нейната инсталация нашите клиенти ще получават още по-кратки срокове за производство и разнообразни опции при избор на видове хартии за книжното тяло. Увеличеният капацитет за монохромен печат, заедно с качественият дигитален цветен печат от вече наличните в отдела Xerox iGen4 и Xerox Versant гарантират, че Дайрект Сървисиз ООД ще продължи да бъде водещ производител на книги в малки тиражи. Всички наши сегашни и бъдещи клиенти могат да са сигурни, че техните поръчки ще бъдат изпълнени в рамките на договорените срокове и с качество, постижимо само от най-добрите дигитални преси на пазара.