Защитата на личните данни и опазването на клиентската информация – водещи принципи в работата на Дайрект Сървисиз ООД
20.02.2019
„Дайрект Сървисиз“ ООД приключи успешно изпълнението на проект „Нови възможности за кариера във фирма “Дайрект сървисиз ООД“ по ОПРЧР
24.10.2018
 

15.01.2019

Дайрект Сървисиз ООД разширява услугите си за дигитален печат на книги

През изминалата 2018 г. на дигиталните ни печатни системи са отпечатани общо над 60 млн А4 страници, което е най-високото постижение в историята на фирмата. Освен броят отпечатани страници, стабилен ръст отбеляза и броят произведени книги, което утвърди Дайрект Сървисиз ООД като водещ оператор за транзакционен печат и производител на книги в малки и средни тиражи.

Независимо от засилената конкуренция и увеличението на цените на хартията, "Дайрект Сървисиз" ООД запазва лидерските си позиции на пазара за дигитален печат на книги, благодарение на качеството на услугите си. Изпълнението на всяка поръчка в срок, в рамките на договорените финансови параметри и без компромиси в качеството на хартията, печата и довършителните дейности са факторите, които ни отличават от конкурентите. "Най-ниската цена" е важен фактор при избора от страна на издателите, но за нас този показател никога не е за сметка на качеството. Качествената услуга се превърна в запазена марка на "Дайрект Сървисиз" ООД.

Благодарение на постоянното обновяване на високотехнологичните ни дигитални машини, ние разширяваме услугите си и вече сме в състояние да предложим печат върху всякакви грамажи хартия (от 50 гр/м2 до 350 гр/м2), на всякакви видове медии (обемни, офсетни, релефни или хромови хартии) и над стандартния за офсетовите машини формат 35х50см. Инсталираните през миналата година нови принтери Xerox Nuvera и Versant не само увеличиха възможностите ни в посока монохромен и цветен печат, но ни дадоха възможност да печатаме и във формат 33х66 см - предимство при дигиталния печат на корици с "крилца". Повишените обеми на дигиталния печат и оптимизираните работни процеси ни направиха по-конкурентни и при по-големите тиражи (от 500 бр. и над 1000 бр.), които до момента се смяташе, че са подходящи само за офсет машини. По този начин услугите ни стават по-достъпни за по-широк кръг от издатели, които искат да получат качествен продукт на конкурентна цена. Гарантирано кратките срокове за изпълнение водят до допълнителна оптимизация за издателствата и им спестяват загуба на време и продажби.